Loading
Loading Events
  • This event has passed.

Svømmebasseng // Teglverket

April 5th, 2019 21:00 - April 6th, 2019 1:00 CEST Det Akademiske Kvarter

Svømmebasseng har de siste årene fylt konsertlokaler landet rundt til randen, men aldri vært på en skikkelig turné. Endelig tar bandet en sammenhengende tur rundt i Norge med splitter nye låter fra den kommende EPen i bagasjen, gitt ut på Playground Music.

Svømmebasseng er kjent for å skape svette lokaler med sin dansbare indie, gjennomførte liveshows og fengende tekster. Publikum blir dratt gjennom et rikt tekstunivers akkompangert av melodiøse riff, harmonerende kor og distinkte synthlag som preger den velkjente sounden til bandet. Kombinasjonen blir en lettlikelig indiepop med et dypt repertoar av egenpreget sound og tekster som drar lytteren inn i en transe mellom det melodiøse og det lyriske.

Tidligere har bandet blant annet forhåndsutsolgt Parkteatret, solgt ut Samfundet i Trondheim, Landmark i Bergen, solgt ut Kulturkirka Jakob under Øyanatt, og fått drøssevis av 5ere og 6ere på terningen for det forrige albumet «Broder».

Svømmebasseng består av Lars Aksel Sandbakken, Ine Johnsen, Philip Popescu Lindberg, Jens Heli, Hans Heli og Jørgen Tholens.

Turnédatoer:
22. mars – Folque, Skien
23. mars – Husly, Digg Stue, Bø
5. april – Kvarteret, Bergen
6. april – Tou Scene, Stavanger
26. april – Samfundet Klubben, Trondheim
4. mai – Rockefeller, Oslo

Details

Start:
April 5th, 2019 21:00
End:
April 6th, 2019 1:00
Website:
https://asf.ticketco.events/no/nb/e/svoemmebasseng__teglverket

Venue

Det Akademiske Kvarter
Olav Kyrresgate 49
Bergen, 5015 NO
+ Google Map
Translate »
Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?

Create an Account!


Username
Want to Login?

Forgot Password?