Loading
Loading Events

CreedenceMania 1969 / Ole Bull Scene, Bergen / 23. aug

August 23rd, 2019 20:00 - 21:30 CEST Ole Bull Scene
5623516
DD
days
HH
hours
MM
min
SS
sec

CREEDENCEMANIA 1969 / OLE BULL SCENE

På med ruteskjorta, og bli med Fortunate Sons tilbake til 1969!

1969 er året som ga oss Woodstock, Månelandingen, Vitnamkrigen og store sosiale endringer over hele kloden. Og ikke minst er det året hvor Creedence Clearwater Revival ga oss hele tre(!!) klassiske album og hits som Proud Mary, Bad Moon Rising, Green River, Down on the Corner, Cotton Fields, Fortunate Son, Midnight Special og mange fler!

Bli med på en reise tilbake til året Creedence eide; bli med på CreedenceMania 1969!

Norges fremste Creedence-band, Fortunate Sons, følger nå opp publikumsfavoritten Creedence StoryNight med et nytt show spekket med hits. I tillegg til å gi publikum et gjenhør med alle de fantastiske låtene Creedence dominerte hitlistene med over hele verden, får også publikum et gjensyn med hvordan verden så ut i dette begivenhetsrike året.

Showet gir et innblikk i hvordan enkelte av Creedence sine låter ble soundtracket til en tidsalder og et samfunn preget av demonstrasjoner, flower power og massive populærkulturelle endringer!

Men, det er først og fremst den fantastiske musikken til Creedence Clearwater Revival som står i sentrum i showet, og Fortunate Sons viser her hvorfor de av mange kalles Norges beste til å tolke klassikere som Have you ever seen the Rain, Proud Mary, Down on the Corner, Midnight Special og mange fler!

​Her blir det allsang – her blir det CreedenceMania!

Billetter kr 395,- / showmeny kr 765,-

Showmeny inkluderer billett til konserten, samt middag i Scene 5 før arrangementstart. Den kan dessverre ikke kjøpes på web, da bord må reserveres

Details

Date:
August 23rd, 2019
Time:
20:00 - 21:30
Website:
https://www.ticketmaster.no/event/590151

Venue

Ole Bull Scene
Bergen, NO + Google Map
Translate »
Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?

Create an Account!


Username
Want to Login?

Forgot Password?