Loading
Loading Events
  • This event has passed.

Blest

March 15th, 2019 22:00 - March 16th, 2019 1:00 CET MadamFelle

Haugesunderne Paul Hansen, Torbjørn Økland og Calle Apeland trådte ut av Vamp – og inn «I dine sko». Sammen med Marie Klåpbakken utgjør de bandet Blest.

Våren 2017 ga de ut albumet «blest» og den fulle konsertpremiere var på hjemmebane i Festiviteten i Haugesund 1 april 2017. Mottakelsen fra en fullsatt sal var til å ta og føle på, den var et fantastisk løft for musikanter som hadde jobba hardt og systematisk med sitt nye prosjekt i flere år, etter at de forlot Vamp. Det var som om publikum hadde ventet på dette i svært lang tid. Siden april i fjor har Blest spilt på en rekke festivaler og klubber over hele landet. De er i gang med innspilling av materiale til en ny plate, og håper å slippe en singel i løpet av november. På konsertene har de også med seg Tore Jamne på slagverk og Helge Lilletvedt på tangenter og trekkspill.

Vamp-tilhengere kjenne igjen det kystforankrede, keltiskinspirerte uttrykket som bygget et av Norges største band på 90- og 2000-tallet. Men Blest flyr stødig på egne vinger. Og der moderorkesteret ble berømt for å synge om sjø og hav, utviser avstikkeren samfunnsengasjement i sin feiende friske debutsingel.

Details

Start:
March 15th, 2019 22:00
End:
March 16th, 2019 1:00
Website:
http://www.madamfelle.no/events/blest/

Venue

MadamFelle
Bryggen 43
Bergen, 5003 NO
+ Google Map
Translate »
Top

Login


Create an Account!
Forgot Password?

Create an Account!


Username
Want to Login?

Forgot Password?